Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Now I am 1.91 and weight about 110 kilos, așa că imaginează cum era.

Now I am 1.91 and weight about 110 kilos, așa că imaginează cum era.

Sau când obțineți unele, vă asigurăm că le veți duce peste tot, unul dintre cele mai mari avantaje ale acestora vă permite să oferiți un antrenament complet al corpului din orice parte.

Întărirea și tonifierea corpului sunt cele două avantaje principale ale unui antrenament de față cu rezultate bune, oferindu-ți puterea și rezistența. O poi face ca Tom Brady, pe care îl folosește pentru a îmbunătăți capacitatea atletică și a reduce durarea de spală. The elastic band provokes or tensiune pe care toți îi fac pe mușchii corei, care this în cazul în care starts all the time. Încercați să completeze trei circuite ori.

Tom Brady training cu bandele elastice

Squat și Pallof

Stați în fața benzii elastice, slowți-o cu ambele mâini și aduceți-o la squeaks. Maintain that poziție în tot momentul, stretch brazilor the față, away from you, the vremea care are or sit. Faceți 10 repetări. Then schimbă de part și realizează alte 10 repetiții.

Patruped

Din această postură, tensa sau bandă, așează piciorul șoldului. Ridicați brațul drept și piciorul stâng simultan. Coborâți-le înapoi și ridicați brațul stâng și piciorul drept. Repetați de 10 ori. Apoi întoarceți-vă corpul la 180 ° și faceți încă 10 seturi.

Fier

It adopts poziția de plancă înaltă, cu mâinile aliniate cu oamenii, și or bandă colocată în jurul cadrului. Then, try to move (pulling the band) folosind piesele și mâinile, și menținând mereu posture de plânsă. Try to go the equivalent of 5 pași în această poziție.

Accident vascular cerebral static

Either dată mai mult layered or bandă elastică în jurul cadrului, give cumulation and poziție erect. Trebuie să alerg https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/ 20 de secunde fără să te miști de pe site. Then repeat in the other three directions (in favour of the band, to the left and to the right), până la Completarea unui tur de 360 ​​°.

Amazon Benzi elastice Homga amazon.es 8,49 €LA IUBESC! Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Rugby-ul este în creștere în Spania și Jaime Nava, căpitanul echipei de fotbal spaniole și jucător Sanitas Alcobendas, este în prezent responsabilitatea pentru impulsul acestui sport între cei mai mici. Face of the campaign Generali Get Into Ruby pentru difundarea acestei discipline în centru școlar, în fața ultimelor lor temporare în elită. Următorul 1 de mai cumulează 36 de ani și am profitat de experiență și talentul nostru pentru a nu-l întoarce cu vin în rugby-ului profesional.

Cum te-ai început în acest sport?

În mod casual și în două moduri. În primul rând, datorită surorii mele mai mari, care practica rugby în Facultate și m-a convins să încerc. Pe atunci, îmi plăcea fotbalul și jucătorul foarte mult la școală și în cartier; din fapt, a fost destul de bun și inclusiv am vizat posibilitatea de a deveni un profesionist. Dar au venit la școala mea pentru a face o demonstrație de rugby și, deoarece unii colegi de clasă o practică deja, am fost mușcat de bug. Am încercat și am realizat că cu acest sport am trăit lucruri diferite și mi-am permis să mă exprim într-un mod diferit. Am petrecut doi ani combinând ambele sporturi, de fapt, am plecat de acasă dimineața cu haine de rugby și haine de fotbal, iar când s-a terminat un joc, m-am so la celălalt (râde). În cele din urmă am optat pentru rugby pentru că am avut un timp mai bun și m-a împlinit mult mai mult.

În copilărie era deja atât de mare?

Da, când aveam 14 ani, percentilele erau prea mici pentru mine (râde). Îmi amintesc că, examinările medicale tipice, am fost mereu în bestellen de 100% din percentile, ciuma to the greutate. Acum câteva săptămâni am găsit or copy cu recunoașteri greșite și cu vârstă de plagă 100 kilos și mediată 1.86. Now I am 1.91 and weight about 110 kilos, așa că imaginează cum era. Dar da, am fost întotdeauna mare, corpulentă și de proporții largi.

Pablo Blazquez – World RugbyGetty Images

Cum este pregătirea ta acum?

În acest moment sunt foarte concentrate să am greșeală de mine și să respect dieta, deși merge sezonier; but I admit that there are days that I skip it, because my body wants me to do too … I have a basal metabolism of around 2,000 kilocalories, așa că this puțin care le-a făcut ceva de activitate, I put in 3,000, cu care am multă cerere. Eu am greă de mine, da, dar îmi place să mănânc și uneori mă las purtat.

Fără o dietă bună, se va reduce nivelul mai mult?

Acest lucru foarte important, îl afectează pe toți când împlinesc ani în carieră.

Mai mult decât antrenament?

Totul este important. După of so many ani of professional rugby, my-am antrenat de fiecare dată this mai mult afinat, mai mult cort și căutând mult mai mult calitatea care this song. Și pentru a mă menține la greutate optimă, cred că munca cardio este fundamental, atât în ​​sesiunile de gimnastică cu greutate, cât și cu circuit, toată partea funcțională, un antrenament de cardio, dar pentru o profanită de nivel de toleranță.

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

La nivel de fitness, ce fel de exerciții faci?

O mulțime de powerlifting: deadlift, banc de presă și genuflexiuni. Sunt esențiale pentru dezvoltarea puterii; Toată this range of exercise care oferă weightlifting și care sunt esențiale pentru dezvoltarea unui elit rugby player. But I also tell you that my workouts vary destul în timpul săptămânii.

Relaționat conținut Powerlifting, antrenamentul de care ai nevoie

Cum să organizezi?

For me, the ideal is a day focused on strength, altul la puterea și altul la explozivitatea și la viteza. Și dacă pot include niște antrenament pentru a dezvolta partea mai mult fiziologică din punct de vedere al epuizării, de exemplu, mai bun.

Ce tip de jucător cere rugby-ul modern?

The modern rugby of each dată requirements mai mult the level fizic, astfel ei jucătorii profesioniști sunt auteniți atleti: foarte puternici, rapid, rezistenți … În league of first level the level of sound to musculaturii ca în football, american, of example da mai mulți sportivi completes și stilizate care înainte.

NurPhotoGetty Images

Și schimbarea asta?

Percentage jocului real de rugby au crescut foarte mult și este un sport în care combini alergarea, lupta, joc aerian … sunt secvențe de joc foarte lungi! Trebuie să fii activ în mod constant și, prin urmare, foarte pregătit.

Cum ai greșit de tine în vacanță?

Mizez foarte mult pe cardio, pentru că îmi oferă o bază foarte bună pentru to sezonul, oferind, de asemenea, putem deși de la latura forței, deoarece este fundamental în acest sport. Mai mult, mai multă calitate și nu atât de cantitat.

Relaționat conținut Nopțile nedormite te-ar putea îngrașa Relaționat conținut 10 trucuri pentru dormit mai bine confirm from NASA

Dormi bine

Dă, dă dă în etape. Orele de somn sunt uneori rare, dar odihna este esențială, mult mai mult decât antrenament, dacă este posibil. Acest antrenament invizibil pe care îl îl numesc ei.

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Acest duminică 10 de martie Spania se măsoară în Belgia, la 12.45 în La Central de Madrid. Revanșa jocului controversat the anul trecut care ne-a lipsit să mergem la Cupa Mondială din Japonia 2019. Ce zici au obținut această cămașă și să nu se învețe leii?

amazon

CUMPĂRARE

Tricoul echipei de rugby Spaniolă, 39,99 euro per Amazon.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io The surprinzător de antrenament al brazilor by Kai Greene: mult lucru în cablu, prioritate pentru triceps și hammer curl pentru biceps.

Dacă vrea să se emuleze antrenamentul de arm la un campion de culturism, this is the moment. După 6 luni fără publicarea nimicului, campionul triplu al Arnold Classic și subcampionul lui Mister Olympia Kai Greene are shown într-a video about noua routine of cycling și triceps și this pure simple brutal.

Bodybuilder Kai Greene’s Arm Workout

Antrenamentul începe cu o triserie, adică trei exerciții aproape fără odihnă între unul și altul. Și completează 3 seturi din cele 3 mișcări. Dar aceasta este doar o încălzire pentru Greene: ‘Trebuie să-ți ajungi bicepsul și tricepsul pompând cât mai mult sânge posibil către mușchi’. Exercițiile sunt: ​​scaune pentru triceps pe bancă, triceps cu scripete înalt concentrat pentru curl concentrat pentru biceps.

În rutina brațelor sale, lazy Kai îi place să facă mai multe exerciții pentru triceps decât pentru biceps, deoarece primele sunt un grup muscular mai mare și există aceleași antrenamente la cei trei capete. Și îi plac scripetele și cablurile pentru că ajută la menținerea unei tensiuni mai mari. Așadar, sunt 2 exerciții sunt mai mult triceps cu scripete mari, the o dată de această dată. Pentru biceps, pariați pe un ciocan de predicator cu o singură mână.

Next stage: sequence of moves with a biceps exercise, give implând și triceps, cu extensii de cablu invers. „The fiecare dată când fac acest exercițiu și am trecut 20 de ani, mă gândesc la prietenul meu Shawn Ray, fost campion al Arnold Classic ca mine”. Finish cu mai multe hammer curl și extensii in cablu cu agar închis.

Cheile antrenamentului brațului tău, prin urmare, sunt patru: face triserii, caută cea mai mare tensiune musculară cu o mulțime de lucrări pe cablu, prioritate tricepsul pentru a fi a mai mare musculare, și cur pariați pentic hammer pentic hammer.

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web. Continut Asemanator Strange brațele unui Mister Olympia? The secret of a bodybuilder: venit de 8 ori pe zi Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Dacă Vrei să scoți prada de pe bancă, maximizând exercițiul dacă îmi ridică credința zi mai mult, există 3 trucuri infailibile pe care trebuie să le urmeze în mod activ, ciumați-vădăută asta Mi-e dor de ea. Modul în care vă așezați picioarele, tipul de prindere pe care îl face față și modul în care îl faceți este afectat de bară, influențând și progresând.

3 trucuri sigure pentru a ridica mai mult greutate pe bancă

1- Conducerea picioarelor

Este o tehnică care constă în a-ți pune picioarele pe podea, a le așeza ușor înapoi și a împinge în jos cu putere în timp ce ridică bara. Astfel, get a tron ​​mai stabil, first it will implica a primarului pectoral și triceps și facilitates or corectă retracție scapulară.

Consilii? Pitional trebuie să rămână în contact cu podeaua și în spatele genunchilor to timpul. Aceasta tehnica this appropriate pentru antrenamental from forta incaminate if a cateva repeat with mult greutate și assigned a percent of improvement between 10 și 15 pentru percent.

2- Coborâți bara până când atinge squeak

Există unele dezbateri cu privire la faptul că dacă ar trebui să atingă pieptul sau nu. Sfatul nostru este să atingeți, dar să nu atingeți, pentru a evita acest lucru, folosiți acel mic impuls pe salt pentru a ridica bara. This mai mult, dacă poți să ajungi mediu secundar de a începe face or ascensiune, mai bine. În plus, inhale tunci when the bar is, execute exercițiul și exhale when the point mai intens al mișcării is duced.

3- Faceți o venituri corectă

Ar trebui să așezați mâinile la lățimea umerilor sau un puțin mai mult, pentru a reduce lucrul triceps și slow pe cel al pectoralilor. Iar umerii trebuie lipiți cât mai mult de bancă.

Acest conținut este importat de ex. YouTube.

https://lefrancemexico.com